Direct door naar content

G-RKCToernooi in Waalwijk tijdens de Nationale Sportweek

16 september 2018

Op Zondag 16 september organiseert Samen RKC voor de derde keer het G-RKC voetbaltoernooi. Het toernooi zal plaatsvinden in het Mandenmakers Stadion in Waalwijk van 10.00 tot 15.00 uur. In samenwerking met regionale en landelijke partners (Rabobank Langstraat, Fonds Gehandicaptensport, KNVB) is het de bedoeling deze doelgroep een onvergetelijke middag te bezorgen.

Voor wie?
Het toernooi wordt georganiseerd voor sporters met een zintuigelijke, lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Iedereen kan en mag deelnemen! Op basis van de inschrijvingen wordt het uiteindelijke toernooischema gemaakt. Onze voorkeur gaat uit naar een junioren en senioren competitie. Er zal zoveel mogelijk rekening worden gehouden met de aard van de beperking en het speelniveau zodat het voor iedereen een leuk en uitdagend toernooi wordt. Het voetbalplezier staat deze dag voorop

Locatie
Het voetbaltoernooi wordt gehouden in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk (Akkerlaan 2, te Waalwijk). Dit stadion beschikt over een kunstgrasveld.

Kosten deelname
Er zijn geen (inschrijf)kosten aan dit toernooi verbonden!

Eten/drinken
Voor de lunch wordt gezorgd!

Inschrijven

Tot en met 12 augustus kan men zich inschrijven via info@samenrkc.nl

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×