Direct door naar content

Spreekuur aangepast sporten in Velp

25 september 2018

U wilt graag wekelijks wandelen, maar door een chronische aandoening is dit moeilijk voor u? U wilt graag tennissen maar door een lichamelijke beperking kunt u niet met de reguliere groepen meedoen? Of heeft u een dochter die graag wil voetballen maar zij kan niet met de jeugd meespelen in verband met haar autisme? Kortom, u bent of kent iemand die graag wil sporten maar u komt niet mee met de reguliere sportgroepen bij u in de buurt? Kom dan naar het spreekuur aangepast sporten in Velp.  

Tijdens de Nationale Sportweek wordt er een speciaal spreekuur georganiseerd voor deze en al uw andere vragen. Het spreekuur vindt plaats op dinsdag 25 september van 15.00 - 18.00 in Gezondheidscentrum Velp – Rozendaalselaan 34. U kunt hier terecht voor al uw vragen met betrekking tot aangepaste sporten. U kunt tijdens het spreekuur gewoon binnenlopen voor meer informatie. Het is namelijk van belang dat iedereen de kans heeft om te sporten. Sporten en bewegen hebben een goede invloed op gezondheid, participatie, preventie en zelfredzaamheid van mensen in het algemeen, maar zeker ook voor mensen met een beperking. Een handicap hoeft dan ook zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen!  

Wilt u meer informatie of contact? Stuur dan een e-mail naar j.harteman@unieksporten.nl. Daarnaast is veel informatie te vinden op www.unieksporten.nl en in onze gratis Uniek Sporten app.

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×