Direct door naar content
Ready to sport Watersportdag! afbeelding nieuwsbericht

Ready to sport Watersportdag!

21 september 2018

Ben jij 25 jaar of jonger? Maak jij gebruik van een rolstoel, heb je een prothese of heb je een andere lichamelijke beperking waardoor sporten soms een uitdaging is? Dan is de Ready to sport Watersportdag iets voor jou! 

Op zaterdag 29 september krijg je de kans om allemaal verschillende watersporten te proberen. Denk hierbij aan kanoën, zeilen, roeien, suppen, waterskiën en wakeboarden.

Waar: Willem Alexander Baan, Zevenhuizen.
Tijdstip: 10.30u tot 16.00u

Tijdens deze dag krijg je de unieke kans om kennis te maken met deze watersporten. Onder begeleiding van een professionele instructeur kun je ervaren hoe leuk het is om te sporten op het water. Wanneer je een leuke sport hebt gevonden, helpen wij jou met het vinden van een geschikte vereniging.

Ouders
Als ouder kan het frustrerend zijn als je kind niet altijd makkelijk kan sporten. Daarom organiseren wij tijdens de Ready to sport!-dagen ook altijd een side event voor de ouders. Hier kun je terecht met alle vragen over sporten met een beperking en kun je sportuitdagingen met elkaar delen. Hopelijk hebben we je enthousiast gemaakt en zien we je 29 september in Zevenhuizen.

De is een initiatief van NOC*NSF, Rabobank Foundation, Watersportverbond, KNRB, Rotterdam Sportsupport en Sportbedrijf Rotterdam.  

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: