Direct door naar content
Dag van het (on)beperkt sporten afbeelding nieuwsbericht

Dag van het (on)beperkt sporten

25 september 2018

Graag willen we u op de hoogte brengen van de “Dag van het onbeperkt sporten”. Op woensdag 17 oktober 2018 wordt dit weer georganiseerd in Sint Philipsland tijdens de 14e editie van de voetbalschool. Deze dag staat in het teken van het aangepast sporten en is een samenwerking tussen Stichting Voetbalschool, NOAD’67 en gemeente Tholen.

Dag van onbeperkt sporten is een onderdeel van een driedaagse voetbalschool, waarbij jongens en meisjes voetballes krijgen van professionals. Woensdag heeft het karakter "sporten met een beperking" gekregen voor alle leeftijden. Waarbij er dus ook sporters en niet-sporters met een beperking (zowel verstandelijk als lichamelijk) worden uitgenodigd om samen te komen sporten.

Tijdens deze dag kunnen deelnemers, zowel mensen met als zonder beperking, samen sporten en kennismaken met:

  • voetbal-specifieke-oefeningen waarin beperkingen worden nagebootst;
  • g-tennis, op het naastgelegen tennisveld;
  • g-hockey, door Nederlands kampioenen uit Bergen op Zoom
  • leven met een beperking (succesverhaal van een topsporter);
  • rolstoel rijden, rolstoelvaardigheid en rolstoelbasketbal;

Verder zullen de deelnemers op deze dag voetballes krijgen van bekende oud profvoetballers en trainers. Aan het einde van de dag krijgen alle deelnemers een welverdiend certificaat en cadeautje voor deelname aan deze dag!

Praktische gegevens

Wanneer

: woensdag 17 oktober 2018

Tijd 

: 9.00 - 16.00 uur, maar je mag ook tussentijds instappen

Waar 

: voetbalvereniging NOAD'67, Zijpestraat 13, Sint Philipsland

Lunch, tussendoortjes en drinken worden verzorgd, ook voor de begeleiding. Het dagprogramma komt het weekend vooraf op de website te staan waarbij er gewerkt wordt met een doordraaischema. Je komt in een groepje en elk onderdeel duurt ongeveer 30-45 minuten. Er zijn kleedkamers beschikbaar, neem naast voetbalschoenen (indien in bezit) ook normale sportschoenen mee voor op het tennisveld.

 

 

Aanmelden en meer informatie

Meer informatie is te vinden op de website www.stichtingvoetbalschool.nl   

Hopelijk zien we jullie in grote getalen op deze fantastische dag verschijnen! Aanmelden kan vanaf nu via roseline.vandenheuvel@tholen.nl , onder vermelding van “dag van het onbeperkt sporten”, maar ook op de dag zelf is iedereen van harte welkom. Voor vragen kunt u contact opnemen met Roseline van den Heuvel via 06-19826166

Sporten met een beperking in Zeeland kan zeker!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: