Direct door naar content
Wandel, ren, step, fiets, rol mee tijdens de 5KM4ALL! afbeelding nieuwsbericht

Wandel, ren, step, fiets, rol mee tijdens de 5KM4ALL!

02 oktober 2018

Op zaterdag 13 oktober om 19.30 uur organiseert de Marathon van Eindhoven de 5KM4ALL. Bij deze 5 km loop mogen de deelnemers het parcours afleggen op alternatieve wijze. Zo kun je de 5KM4ALL wandelend, hardlopend, met de rolstoel, in een handbike, op een fiets, step, met een kinderwagen of als Nordic Walker afleggen, noem maar op! Iedereen mag meedoen, enkel de snelheid is gelimiteerd tot 15 km per uur.

 Deze 5KMALL staat in het teken van gezelligheid en plezier en daarbij kunnen leuke gadgets niet ontbreken. Elke deelnemer ontvangt een hoofdlampje en een lichtgevende gadget voor aanvang zodat iedereen goed te zien is op deze zaterdagavond! Wil jij deelnemen aan deze funrun op zaterdagavond? Inschrijven kan via de website van marathoneindhoven.nl.

Gratis deelname voor mensen met een beperking

De marathon van Eindhoven werkt bij dit evenement samen met Uniek Sporten Zuid-Brabant. De beweegcoaches van Uniek Sporten Zuid-Brabant helpen mensen met een beperking bij het vinden van een passende sport en het regelen van de benodigde hulpmiddelen en vervoer. Mensen met een beperking die zich aanmelden via een beweegcoach van Uniek Sporten Brabant (https://www.unieksporten.nl/contact).

 

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×