Direct door naar content
Netwerkbijeenkomst 'samenwerken en verbinden' tijdens UNIQLO Wheelchair Doubles Masters afbeelding nieuwsbericht

Netwerkbijeenkomst 'samenwerken en verbinden' tijdens UNIQLO Wheelchair Doubles Masters

15 oktober 2018

De beste rolstoeltennissers ter wereld komen van 14 tot en met 18 november in actie tijdens de UNIQLO Wheelchair Doubles Masters. Dit prestigieuze internationale toernooi vindt plaats in Sportcentrum de Schaapskooi in Bemmel. We nodigen jullie graag uit voor een netwerkbijeenkomst ‘samenwerken en verbinden’ op donderdag 15 november waarna we samen tennis kunnen kijken!

De organisatie van de bijeenkomst is in handen van De Onderwijsspecialisten in samenwerking met Gelderland sport onbeperkt en Uniek Sporten. Diverse sporters en specialisten op het vlak van aangepast sporten geven hun visie op samenwerking. Zo vertelt Toine Klerks, directeur Basketball Experience NL, over de kracht van samenwerken binnen de rolstoelbasketbal- en sportwereld. Joke van Rijswijk, ambassadeur Gelderland sport onbeperkt, heeft een visuele beperking en weet als geen ander hoe belangrijk samenwerken is. Ook Chantal Migo, Uniek Sporten, heeft een eigen visie op verbinden. Tot slot schuift Marinka Mulder, wethouder gemeente Renkum, aan voor een debat met de sprekers. We doen dat graag in interactie met de zaal, dus breng je eigen voorbeelden in!

Reserveer donderdag 15 november alvast in de agenda!

Waar: Schaapskooi Bemmel, Sportlaan 3, Bemmel

Tijd: 18.00 uur – 20.00 uur

Voor eten wordt gezorgd! En voorafgaand en na de bijeenkomst kun je wedstrijden bezoeken.

Wil je graag aanwezig zijn bij deze inspirerende bijeenkomst? Stuur dan een e-mail aan Nico Teunissen, Hoofd Sport & Bewegen de Onderwijsspecialisten. 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: