Direct door naar content
Aanmelding Arnhems Sportgala gestart afbeelding nieuwsbericht

Aanmelding Arnhems Sportgala gestart

19 oktober 2018

In 2018 zijn weer veel bijzondere sportprestaties geleverd. Vast ook binnen jouw club. Tijdens het Arnhems Sportgala zet Sportbedrijf Arnhem deze sporters en de mensen die hen ondersteunen in het zonnetje. Meld ze nu aan.

Sport-ster
Tijdens het Arnhems Sportgala staan mooie verhalen centraal en is er ruimte voor alle bijzondere prestaties, van wereldniveau tot in de wijk. De jury kiest dit jaar maar liefst twee Sport-sterren. Een in de categorie professionals en een in de categorie amateurs. Daarmee maakt iedereen kans om een mooie prijs te winnen vanwege het behalen van een aansprekende sportprestatie in 2018. Uit alle aanmeldingen kiest de jury de twee winnaars.

Support-ster 
Naast wedstrijdsport zijn vaak bijzondere mensen actief: van vrijwilligers op het veld tot ouders die meerdere keren per week hun topsporter in de dop naar de training brengen. Maar ook mensen die met mooie initiatieven een bijzondere bijdrage leveren aan de sport in Arnhem of amateur scheidsrechters, die zorgen dat teams elke week kunnen spelen. Deze categorie eren we met de Support-ster. Uit alle aanmeldingen kiest de jury de winnaar. 

Sportfoto van het jaar
Heb je een leuke sportfoto gemaakt in Arnhem in 2018? Stuur deze dan in voor de Sportfoto van het jaar. de makers van de 10 beste sportfoto’s nodigen we uit voor het Arnhems Sportgala in februari 2019, waar we de winnaar bekend maken.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: