Direct door naar content
Nederlands elftal zoekt G-voetballers afbeelding nieuwsbericht

Nederlands elftal zoekt G-voetballers

19 oktober 2018

Heb jij er altijd al van gedroomd om met jouw voetbalhelden het veld op te lopen? Dat kan op vrijdag 16 november tijdens de interland Nederland-Frankrijk in de Kuip. Voor deze wedstrijd zijn Fonds Gehandicaptensport, KNVB en ING namelijk op zoek naar 22 voetballiefhebbers met een beperking tussen de 6 en 11 jaar. 

Bij elke thuiswedstrijd van het Nederlands elftal en de Oranjeleeuwinnen mogen de ING Oranjevriendjes aan de hand van de voetballers mee het veld op voordat de wedstrijd start. De KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport willen deze unieke ervaring ook voor jou mogelijk maken. Daarom is het Nederlands elftal op zoek naar 22 voetballiefhebbers met een beperking die met hen hand in hand het veld op willen. Zo willen zij het G-voetbal onder de aandacht brengen, want in Nederland zijn zo’n 5.000 voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en deze partijen hebben de ambitie om dat te laten groeien.

Dus heb jij er altijd al van gedroomd om met Depay, Mbappe of Griezmann hand in hand het veld op te lopen en ben jij de grootste voetballiefhebber met een handicap tussen de 6 en 11 jaar oud? Geef je dan voor 4 november op. 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: