Direct door naar content
Hardlopen (met een beperking) afbeelding nieuwsbericht

Hardlopen (met een beperking)

24 januari 2019

In de regio Amsterdam, Amstelland en Meerlanden zijn verschillende sportmogelijkheden voor mensen met een beperking. Eén van die mogelijkheden is hardlopen. Dat kun je bijvoorbeeld in groepsverband beoefenen in Amstelveen, Hoofddorp, Uithoorn en Amsterdam. Naast wekelijkse trainingen doen deze loopgroepen ook regelmatig mee met wedstrijden. Hier onder noemen we 3 evenementen waar jij binnenkort aan mee kan doen:

Uithoorns Mooiste Loop
Op 29 januari vindt deze loop plaats in Uithoorn. Uiteraard is de loopgroep Samen Fit weer van de partij. Klik hier voor alle wedstrijden waar deze loopgroep aan mee doet. 

Mooie Nel Cross
De 3e RunX Loopgroep03 Mooie Nel Cross is een leuke en uitdagende hardloopcross om en op de heuvel bij het Schoteroog in Haarlem Noord. Voor de G sporters is er een speciale afstand van 0.9km, uiteraard met een prijsuitreiking en een kop soep als herinnering.

Venneper Run en Haarlemmermeer Run
In de gemeente Haarlemmermeer kun je dit jaar meedoen aan de Venneper Run en de Haarlemmermeer Run, respectievelijk op 7 april en 6 september. Dat duurt dus nog even, maar dan heb je alle tijd om te trainen. Dat kan bijvoorbeeld bij de loopgroep van Atletiekvereniging Haarlemmermeer.

Meer informatie
Bij de meeste hardloopevenementen zijn ook raceruners van harte welkom. Wil je meer informatie over sportmogelijkheden in de regio? Neem een kijkje op de sportzoeker voor de verschillende sportactiviteiten in de regio.  

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: