Direct door naar content
Proeflessen Zumba afbeelding nieuwsbericht

Proeflessen Zumba

30 oktober 2018

Op zaterdag 12 januari 2019 starten we met leuke proeflessen Zumba in Son en Breugel voor jongens en meiden (vanaf 8 jaar) die graag willen dansen, maar voor wie het niet zo makkelijk is om aan te sluiten bij de reguliere danslessen.

Wat is Zumba?
Zumba betekent ‘snel bewegen’ en ‘plezier maken’. Het is een combinatie van fitness en dansbewegingen op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. Zumba is niet moeilijk; stukje voor stukje worden de danspasjes uitgelegd en daarna dansen jullie samen op de muziek. Als je bepaalde dingen niet of minder snel kunt, dan geeft dat niet. In deze les draait alles om lekker bezig zijn, inspannen en ontspannen en het plezier in het bewegen. De Zumbales wordt afgesloten met een cooling-down. De danslessen worden gegeven door dansjuf Tatjana. Zij heeft een eigen dansschool (Tati’s dance agency www.tdanceagency.nl) en heeft ruime ervaring in het geven van danslessen aan kinderen en jongeren met een beperking.

Zumbalessen
Aanbod: Zumba danslessen op zaterdagochtend 9.30-10.30u
Data: 3 proeflessen op zaterdag 12, 19 en 26 januari 2019
Lerares: Tatjana Tempelaars
Locatie: Oase, Dommelstraat 10a in Son en Breugel. In de Oase is een mooie zaal met spiegels.
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Kleding: Draag makkelijk zittende sportkleding. Neem je sportschoenen, een handdoek en flesje water mee.
Kosten: De proeflessen zijn gratis. Word je daarna lid, dan betaal je contributie aan Tati’s dance agency (€ 22,50 per maand)
Aanmelden: info@meedoensenb.nl

Kom uitproberen of je Zumba dansen leuk vindt, tijdens de proeflessen!! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, bel (06-15438848) of mail (info@meedoensenb.nl) ons.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: