Direct door naar content
Zorginstelling Gemiva-SGV Groep lanceert eigen radiozender afbeelding nieuwsbericht

Zorginstelling Gemiva-SGV Groep lanceert eigen radiozender

02 november 2018

Zorginstelling Gemiva-SGV Groep lanceerde zondag 14 oktober een wel heel speciale radiozender.Radio Gemiva wordt namelijk helemaal gerund door een groep mensen met verstandelijke beperking.

Q-Music DJ Domien Verschuuren was bij de feestelijke lancering aanwezig. Hij was erg onder de indruk van de zender en de mensen die erbij betrokken zijn. “De studio ziet er bijna beter uit dan bij Q-Music” aldus een verraste Verschuuren. Iets om trots op te zijn dus voor de makers van Radio Gemiva.

Alle programma’s en de techniek op Radio Gemiva worden verzorgd door mensen met een verstandelijke beperking. Zorginstelling Gemiva-SGV Groep wil met de radiozender deze mensen de kans geven hun passie na te leven. Bewoners van de instelling maken zelf de playlists, bedienen het mengpaneel, interviewen mensen en presenteren de verschillende programma’s. Elke woensdag is er een uitzending, die te beluisteren is via internet.

Tune in dus!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: