Direct door naar content
Liemerse Sportprijs 2018 afbeelding nieuwsbericht

Liemerse Sportprijs 2018

30 oktober 2018

De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad De Gelderlander.

Programma
De OGtent in Duiven is op donderdag 13 december de galalocatie voor de uitreiking van de Liemerse Sportprijs. Gedeputeerde Jan Markink van de provincie Gelderland opent de avond. Hierna staan de sporters in het middelpunt. De uitreikingen worden afgewisseld met diverse muzikale optredens.

Na de uitreiking verzorgt de Liemerse formatie Lara Leaves de spetterende afsluiting van de avond.

Nomineren
Iedereen kan tot en met 15 november een kandidaat voordragen voor de Liemerse Sportprijs. Dat doe je via deze website. Schrijf op waarom jij vindt dat jouw sporter of sportteam de prijs verdient. De enige voorwaarde is dat de sporter in de Liemers woont of het sportteam in een Liemerse gemeente sport. Uit alle inzendingen kiest de nominatiecommissie 3 genomineerden per categorie. Vanaf half november kan iedereen hierop stemmen. De publieksstem bepaalt samen met de keuze van de jury de uiteindelijke winnaar. Jij hebt de keuze uit sportman, sportvrouw, team, aangepaste sporter, coach, talent(jeugd) of sportevenement van het jaar 2018.

De Liemerse Sportprijs 2018 is op donderdag 13 december vanaf 20.00 uur in de OGtent (Remigiusplein 9, 6921 BL Duiven). Ga naar de website van de Liemerse Sportprijs 2018 voor meer informatie en om te nomineren.

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Rolstoeltennistop komt dit jaar naar Oss voor WK

“Gamen kan op het lijstje met wat je wél kan!”

Lisa Bunschoten pakt tweede WK-goud!