Direct door naar content
Uniek sporttalenten gehuldigd! afbeelding nieuwsbericht

Uniek sporttalenten gehuldigd!

31 oktober 2018

Gisterenavond was er geen voetbal in de Johan Cruijff Arena, maar een benefietgala voor de gehandicaptensport. Met als hoogtepunt de huldiging van de Uniek Sporttalent 2018.

Een winnaar is geen winnaar zonder een huldiging en daarom mochten de Uniek Sporttalenten aanwezig zijn bij het benefietgala voor de gehandicaptensport. Omringd door bekende (oud)sporters en bekende mensen zaten zij aan tafel te genieten van een sterrendiner. Voordat ze aan tafel gingen, hadden zij, samen met Jetze Plat, hun tv-debuut bij Piet Paulusma zijn dagelijks weerbericht.

Na het voorgerecht werden de talenten onder luid applaus ontvangen op het podium door Toine van Peperstraten.  In de spotlights op het podium had Toine ook nog een paar vragen voor de talenten. Ook Esther Vergeer, lid van de jury, had nog een mooi praatje over de winnaars. Als kers op de taart kwam aan het eind van de avond Maan optreden. De talenten mochten nogmaals het podium op om te dansen en te feesten.  Zo kwam er aan de mooie huldiging een einde.

Aanbevolen berichten

Goede voornemens? Zo houd je ze wel vol!

Voetbal is medicijn voor eerste Transplantatie Team

Rolstoeltennis is voor Robin een nieuw begin

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×