Direct door naar content
Autisme en Sport (24 nov) : informatie bijeenkomst en sport/spelmiddag afbeelding nieuwsbericht

Autisme en Sport (24 nov) : informatie bijeenkomst en sport/spelmiddag

05 november 2018

Nijmegen Atletiek organiseert i.s.m. Uniek Sporten op zaterdag 24 november 2018 een middag in het teken van sporten met autisme. Naast een programma voor trainers, coaches en begeleiding, wordt er voor ouders en kinderen een sport/spel en informatiemiddag georganiseerd.

In de kantine zal een gezamenlijke ontvangst en opening zijn. De ouders/verzorgers blijven vervolgens in de kantine voor een informatiebijeenkomst over autisme in de sport, waarin verhalen uit de praktijk zullen worden gedeeld en er is ruimte voor vragen en uitwisselen van ervaringen. Kinderen van 8 tot 18 jaar met autisme mogen buiten deelnemen aan sport en spelactiviteiten, verzorgd door deskundige begeleiding. Kinderen mogen dan ook in sportieve kleding komen.

PROGRAMMA EN TIJDEN

13.00 uur ontvangst
13.30 - 14.30 uur sport & spel voor de kinderen/informatiebijeenkomst voor de ouders
14.30 - 15.30 uur ervaringen delen & napraten

LOCATIE

Nijmegen Atletiek
Heemraadstraat 3
6525 TG Nijmegen

Aanmelden is kosteloos en kan via autisme@nijmegenatletiek.nl, laat even weten met hoeveel volwassenen/kinderen je komt en welke leeftijd de kinderen zijn die meekomen.

Tot dan?!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: