Direct door naar content
Vanaf 14 november Sport Extra in Raamdonksveer afbeelding nieuwsbericht

Vanaf 14 november Sport Extra in Raamdonksveer

14 november 2018

Vanaf woensdag 14 november is er speciaal voor kinderen in de gymzaal van Raamsdonksveer Sport Extra. Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 14.45 uur gaan kinderen lekker sporten en spelen!

"Er waren ouders die aangaven dat hun zoon of dochter buiten de gemeente op school zit en weinig vriendjes en vriendinnejtes uit de wijk heeft. Daarom komt er een beweeguurtje voor kinderen die wel in de gemeente wonen, maar buiten de gemeente op school zitten. Bij het merendeel is dat vanwege beperkingen." Legt Hennie van Kuijk uit.

Marlou Rikkert gaat als buurtsportcoach de uitvoering doen. "In dit geval zetten we sport en spel in om kinderen andere kinderen te laten kennen, plezier te hebben en samen te laten sporten en spelen. We gaan kijken waar de behoefte ligt. Zijn er een paar voetballers, dan gaan we voetballen. Zijn er een paar dansers, dan gaan we dansen. Wat vinden ze leuk om te doen, dat is de vraag! We willen de kinderen puur plezier laten beleven."

Heb jij of heeft jouw kind interesse in Sport Extra?
Neem dan contact op met de buurtsportcoach via 06-10906903 of buurtsportcoach@geertruidenberg.nl. Voor vijf lessen zijn de kosten 10 euro.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: