Direct door naar content
1 december: sport - en spelactiviteiten Land van Cuijk afbeelding nieuwsbericht

1 december: sport - en spelactiviteiten Land van Cuijk

21 november 2018

Graag vraag ik uw aandacht voor het initiatief wat genomen is door de Stichting G-support Land van Cuijk, om mensen met een beperking verdergaand kennis te laten maken met sport- en spelactiviteiten in de regio.

Op zaterdagmiddag 1 december wordt er in Sportcentrum Laco Cuijk door diverse sport- en spelaanbieders uit de regio een inloopmiddag georganiseerd. Het samenbrengen van verschillende spelactiviteiten, op een zeer laagdrempelige manier daagt niet alleen de sporter uit. Ook de sportverenigingen worden aan het denken gezet hoe de deelname aan sociale & sportieve activiteiten voor de doelgroep verbreed kan worden Naast het eigen initiatief is overigens ook de verbinding gelegd met Uniek Sporten Noordoost Brabant, het gremium wat dergelijke initiatieven ook mede ondersteunt en promoot in de regio.

Graag verwijs ik u ook naar de website www.g-support.nl voor meer informatie over de stichting en haar doelstellingen. Wij zouden het ten zeerste waarderen als wij u op deze middag zouden mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet, namens stichting G-support
 

Aanbevolen berichten

Een speciale fitness workout met prothese

Dj Elroy maakt radio vanuit zijn rolstoel

Jetze Plat is weer voorzichtig aan het trainen

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×