Direct door naar content
Slow Sports in Wolfheze zoekt buddy's  afbeelding nieuwsbericht

Slow Sports in Wolfheze zoekt buddy's

11 december 2018

Slow Sports Oosterbeek/Renkum is ruim 2 jaar actief binnen de gemeente Renkum. Slow Sports staat voor laagdrempelig bewegen in de natuur, waaarbij de basis wandelen is. Tijdens een les van een uur worden er onderweg verschillende oefeningen gedaan om kracht, balans, lenigheid en conditie te verbeteren. Daarnaast is er veel aandacht voor ontspanning en natuurbeleving. De oefeningen die onderweg gedaan worden kunnen op verschillende niveaus worden gedaan. Hierdoor is Slow Sports toegankelijk voor een brede doelgroep.

Vanaf februari 2019 gaat de pilot Slow Sports voor mensen met een visuele beperking van start binnen de gemeente Renkum. Deze lessen starten van woonzorgcentrum Het Schild in Wolfheze. Bewoners van Het Schild kunnen aan deze lessen meedoen, maar óók andere inwoners uit de regio met een visuele beperking. Maar, voordat we met deze groep kunnen bewegen, hebben we eerst buddy’s nodig!

Als buddy moet je het leuk vinden om één keer per week een blinde of slechtziende te begeleiden met sporten. Als buddy ben je zelf dus ook lekker in beweging! Heb je tijd en energie over en gun je iemand die visueel beperkt is ook een héérlijk beweegmoment in de natuur? Meld je dan aan! Ken je iemand in je omgeving die dit ook leuk vindt? Tip die persoon! Zonder buddy’s geen Slow Sports voor visueel beperkten!

Praktisch informatie:

  • Startdatum woensdag 6 februari 2019
  • Startlocatie Woonzorgcentrum  het Schild te Wolfheze
  • Tijd 10.45 - 11.45 uur
  • 10 weken iedere woensdagmorgen
  • Aanmelden of vragen? Stuur een bericht naar Jenneke Rademaker: 0623833094 of info@leefstijlzaken.nl

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: