Direct door naar content
Buddy Run 2019 afbeelding nieuwsbericht

Buddy Run 2019

18 december 2018

Een obstacle run voor zowel gezonde als gehandicapte deelnemers die een sportieve uitdaging zoeken in het overwinnen van hindernissen en daarmee wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte Batten steunen.

Het parcours van deze sportieve belevenis ligt in een prachtig natuurgebied beheerd door het Geldersch Landschap in Zutphen e.o. waar bos en water samenkomen. Deelnemers kunnen individueel of als groep deelnemen en een keuze maken tussen drie afstanden; 3 of 6 of 9 km. Het 3 km parcours is speciaal bedoeld voor jonge kinderen vanaf 5 jaar en voor deelnemers met een beperking. Het 6 en 9 km parcours gaat over en door water en daarvoor is dan ook zwemvaardigheid nodig. Het 6 km parcours is uitdagend voor de sportieve jongeren, gezinnen en sporters. Het 9 km 
parcours is bij uitstek geschikt voor de getrainde sporters. Zo is er voor ieder wat wils. Samen hindernissen overwinnen en voldaan de eindstreep halen, dat is het motto! Op het terrein van het evenement zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig en natuurlijk is er volop vertier en plezier.

Voor meer informatie en inschrijven kijk op Buddyrun.nl!

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Ontdek het levensverhaal van Kimberly Alkemade

Radiomaker zonder stem is weer te horen

Dave Kengen: “Karate heeft mijn leven veranderd”

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×