Direct door naar content
Inschrijving 10e editie KPN Schaatsvriendendag van start! afbeelding nieuwsbericht

Inschrijving 10e editie KPN Schaatsvriendendag van start!

19 december 2018

De 10e unieke editie van de KPN Schaatsvriendendag vindt dit jaar plaats op zondag 17 februari bij Flevonice in Biddinghuizen. Schaatshelden, sponsoren en tientallen vrijwilligers zetten zich op deze bijzondere dag in om kinderen met een handicap en hun familie kennis te laten maken met de schaatssport. En jij kunt daar bij zijn! 

Activiteiten op het ijs
Tijdens de 10e KPN Schaatsvriendendag gaan er 1.150 bezoekers met een lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking de schaatsbaan op. Naast schaatsen zijn er verschillende andere activiteiten op het ijs, zoals curling, ice-biking, marathonschaatsen en ook dit jaar zijn er weer professionele clinics te volgen van Nederlands grootste schaatshelden. Diverse muzikale optredens maken de dag compleet en zorgen samen voor een unieke sportdag voor de gehandicaptensport.

Het voorlopige programma:
09.30 - 10.15 uur  parkeren en ontvangst 
10.15 - 10.30 uur  officiële opening 
10.30 - 12.30 uur  clinics en vrij schaatsen
12.30 uur afsluiting

Proef de sfeer
Vorig jaar was de KPN Schaatsvriendendag op De Coolste Baan van Nederland. En vlogger Dacil mocht deze dag als winnaar van de vlogactie van het Fonds Gehandicaptensport vastleggen. ‘Ik vond deze dag echt fantastisch en vond het heel erg leuk dat ik hier aan mee mocht doen’, zei ze lachend terwijl ze voormalig schaatser Christijn Groeneveld een high five gaf. Bekijk hieronder de vlog van Dacil en de after movie van vorig jaar. 

 

Benieuwd welke artiesten en schaatshelden er komen om de clinics te verzorgen en jou de dag van het jaar te geven? Volg dan de Facebookpagina van Uniek Sporten en blijf up-to-date of hou de evenementenpagina van de KPN Schaatsvriendendag in de gaten voor alle details. 
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: