Direct door naar content
Vrijwilligers gezocht voor bestuur en ‘op het veld’ bij NVC G-Voetbal afbeelding nieuwsbericht

Vrijwilligers gezocht voor bestuur en ‘op het veld’ bij NVC G-Voetbal

20 december 2018

We zoeken bij NVC G-voetbal extra hulp om ervoor te zorgen dat we onze spelers goed kunnen blijven begeleiden en de afdeling verder kunnen uitbouwen. Op dit moment hebben we 45 spelers (verdeeld over 4 teams) en is onze ambitie om verder door te groeien. Hierbij is het belangrijk om een stabiel bestuur te hebben, goede trainers en voldoende vrijwilligers. Wij zijn op zoek naar sportieve, enthousiaste, empathische mensen die ons willen helpen.

Wie zijn wij?
Bij NVC G-voetbal willen wij iedereen de mogelijkheid geven om te kunnen voetballen. Wat ons betreft staat niemand buitenspel. Onze doelgroep zijn kinderen en jong volwassenen vanaf 6 jaar die wat extra aandacht nodig hebben en niet mee kunnen komen in het gewone voetbal. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een langdurige ziekte, een lichamelijk, verstandelijke of zintuigelijke beperking, maar ook door een Autisme Spectrum Stoornis, ADHD of andere uitdaging.

Door het geven van trainingen en het spelen van wedstrijden zorgen we ervoor dat de voetballers, naast het beleven van gezamenlijk plezier, ook een verbetering van de conditie, de mentale weerbaarheid en de motoriek van de spelers te bewerkstelligen.

Tevens leren we onze spelers beter omgaan met winnen en verliezen in de sport. En natuurlijk vriendschap, want voetbal is vriendschap.

Wie ben jij?   

  • Betrokken met kinderen / jong volwassenen die extra aandacht en begeleiding nodig hebben.
  • Enthousiast, en iemand die kan werken in zowel een team als zelfstandig.
  • Een verenigingsmens die houdt van voetbal.
  • Je kunt je goed inleven in anderen en vind het fijn om te helpen bij iemands ontwikkeling.
  • Je wilt wekelijks of om de week tijd besteden aan een vrijwilligersrol.
  • Je komt in aanmerking voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Deze wordt aangevraagd door de vereniging.

Wat zoeken we?

  • Iemand die ons voor een langere periode wilt ondersteunen.
  • Een nieuwe voorzitter voor het bestuur van de G afdeling, iemand die graag overzicht bewaakt, verbinding legt met het NVC bestuur (regulier voetbal), het beleid en budget bewaakt, vergaderingen coördineert en voorzit, maar ook eindverantwoordelijk is voor marketing en commercie van de G afdeling.
  • Coördinatoren voor diverse rollen zoals, marketing/PR, sponsoring en aansturen collectes en andere activiteiten.
  • Trainers of hulptrainers die wekelijks beschikbaar zijn.

Ben jij geïnteresseerd of ken jij iemand die geïnteresseerd is? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met: Marlous van Grieken of Linda Raatjes: g-voetbal@sv-nvc.nl. De digitale brochure kun je hier bekijken. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: