Direct door naar content
Vind jij Aquarobics leuk om te doen? afbeelding nieuwsbericht

Vind jij Aquarobics leuk om te doen?

03 januari 2019

Vanaf 8 januari start in het Veenweidebad de groep Aqua-move en Fun. Dit is Aquarobicsgroep speciaal voor mensen met een beperking. Tevens zijn ook mensen die gezellig samen en op lage intensiviteit willen bewegen in het water. 

Deze les gaat plaatsvinden op dinsdag avond tussen 18:30 en 19:00 uur. Daarna mag je de gehele avond genieten van het vrij zwemmen. Om deze groep feestelijk te starten mag iedereen op dinsdag 8 januari en dinsdag 15 januari deze lessen gratis meedoen.

De les bestaat uit een half uur lekker bewegen in het water voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een beperking. Tijdens deze les staat plezier voorop. De reguliere Aquarobics oefeningen worden aangepast aan de deelnemers en het tempo ligt lager. Doordat het water een groot deel van het lichaamsgewicht overneemt, worden gewrichten en spieren bovendien minder belast. De les word gegeven door een gediplomeerd instructeur, die ervoor zorgt dat iedereen mee kan doen en het naar zijn zin heeft. 

 

Contactpersoon : Co Compier
Email: zwembadderondevenen@optisport.nl
Telefoon (vast): 0297-256589
Adres: Ontspanningsweg 1, Mijdrecht

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: