Direct door naar content
Unieke sportdag 2019 afbeelding nieuwsbericht

Unieke sportdag 2019

09 januari 2019

Op vrijdag 1 februari wordt de Unieke Sportdag 2019 georganiseerd. Het evenement vindt plaats op de Talentencampus in Oss. De sportdag staat in het teken van ‘ontdek je beweegmogelijkheden’.

De Unieke Sportdag 2019 wordt georganiseerd door regioloket Uniek Sporten Noordoost-Brabant. De sportdag vindt plaats op de Talentencampus in Oss en is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met diverse aangepaste beweegmogelijkheden zoals handboogschieten, korfbal, Goalcha, tafeltennis, dans, voetbal, Boccia, fitness. Daarnaast kunnen mensen met een meervoudige beperking door middel van samenwerking met SlowCare ook genieten van het sporten op een passende manier! 

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de diverse doelgroepen, zoals rolstoelers, mensen met auditieve-, visuele-, verstandelijke- en gedragsbeperkingen en chronische aandoeningen. Om die reden wordt er samengewerkt met regionale beweegaanbieders, zoals een sportvereniging. Op deze wijze realiseren we een aansluiting naar een beweegoptie in de buurt. Daarnaast kan er een kijkje worden genomen op de sportmarkt waar diverse regionale beweegaanbieders op deze dag de mogelijkheid krijgen om zichzelf te presenteren.

Aanmelden?
Als deelnemer kan er voor worden gekozen om kennis te maken met het sportaanbod d.m.v. deelname aan maximaal 3 clinics van een half uur. Als dat te intensief is, kunnen de deelnemers ook gewoon rondkijken, een beetje van al het aanbod proeven en op de sportmarkt kijken waar nog meer sportaanbieders informatie geven over hun vereniging. Aanmelden kan door contact op te nemen via 0412-631039. Op de dag zelf binnenwandelen en bij aankomst aanmelden is ook mogelijk.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: