Direct door naar content
Gratis Fitheidstest voor 55-plussers Doesburg  afbeelding nieuwsbericht

Gratis Fitheidstest voor 55-plussers Doesburg

17 januari 2019

Voor de gemeente Doesburg organiseert Doesburg Beweegt in samenwerkingen met de Gelderse Sport Federatie (GSF) op zaterdag 2 februari 2019 een gratis fitheidstest voor Doesburgse 55-plussers. We starten om 9.00 uur met de eerste groep geïnteresseerden die zich laten testen bij sporthal Beumerskamp, Breedestraat 39 in Doesburg. Elke kwartier, tot 14.15 uur, kun je starten. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 23 januari 2019 via www.actiefindoesburg.nl

Alle Doesburgers met de leeftijd 55 tot en met 80 jaar ontvangen in januari een brief waarin men wordt uitgenodigd voor de fitheidstest. Opgeven voor de fitheidstest kan op de website www.actiefindoesburg.nl, wees er op tijd bij want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. De test zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en de resultaten blijven in bezit van de deelnemer.

Vrijwilligers

Om de fitheidstest, net als voorgaande jaren, tot een succes te maken zijn er vrijwilligers nodig. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen tijdens de fitheidstest. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met Ward Terpstra via onderstaande contactgegevens. 

Vragen

Mocht u vragen hebben over de fitheidstest, het zijn van vrijwilliger of activiteiten, dan kunt u contact opnemen met Ward Terpstra van Doesburg Beweegt via 06 372 83 518 of via e-mailadres ward@doesburgbeweegt.nl  

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: