Direct door naar content
G-Toppers Loenermark te machtig voor Loenermark 1 afbeelding nieuwsbericht

G-Toppers Loenermark te machtig voor Loenermark 1

17 januari 2019

Zondag 6 januari speelden de G-junioren en G-senioren van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen tegen het eerste elftal van Loenermark. Deze wedstrijd werd gespeeld voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie.

Het eerste elftal had voor de wedstrijd nog een training ingepland. Ze wilden goed voorbereid zijn zodat ze niet, net als vorig jaar, weer zouden verliezen. De G-Toppers hadden er veel zin in, het was ook wel spannend om tegen het eerste te spelen en dat ook nog op het hoofdveld. Harold nam nog even de laatste tactiek door met de jongens en meiden en sprak ze moed in.

De wedstrijd ging van start onder het toeziend oog van scheidsrechter Berto. Het publiek, dat ruim aanwezig was, had er ook zin in. Het beloofde op voorhand een spannende wedstrijd te worden. Beide teams waren super gemotiveerd.

Vanaf de aftrap nam Loenermark 1 het initiatief, het duurde dan ook niet lang voordat Wilco de bal uit het net kon halen. Het eerste elftal werd een beetje overmoedig wat ze al snel met een tegendoelpunt moesten bekopen. Het spel ging vlot op en neer met mooie aanvallen en uitgespeelde kansen maar scoren bleek toch vaak lastig. Dit mede door het goede werk van de keepers.

In de tweede helft begon de irritatie bij een aantal spelers van het Loenermark 1 op te lopen. Het liep niet zoals gewenst. Dit resulteerde in een gele kaart voor Sander, na commentaar op de leiding kreeg hij de rode kaart en kon hij vervroegd douchen. Na een spannende tweede helft was de eindstand 10-8 voor de G-Toppers waar ze erg blij mee waren. Na de afsluitende penaltyserie werd er gezamenlijk een toost uitgebracht op het nieuwe jaar. Het was een super middag!

De bereidwilligheid en sportieve medewerking van de spelers en begeleiding van Loenermark 1 bevestigen dat de onlangs onthulde pay-off: “LOENERMARK, MEER DAN VOETBAL” niet zomaar een kreet is

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: