Direct door naar content
Sledge Hockey. Wie doet mee? afbeelding nieuwsbericht

Sledge Hockey. Wie doet mee?

18 januari 2019

Wat is sledge hockey? Het is een dynamische teamsport waar kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid en tactisch inzicht de basis voor zijn. Het is een paralympische topsport. Het is vooral een sport die spannend en uitdagend is om te beoefenen, ook als je wel twee werkende benen hebt. Het ziet er soms ruig en ruw uit, maar door alle beschermingsmaterialen is het een veilige sport. Wie gaat de uitdaging aan en doet mee?

Gratis kennismaken met Sledge Hockey
Met steun van de gemeente Haarlem organiseert IJsbaan Haarlem de komende maanden een aantal clinics Sledge Hockey. De eerste clinic is op maandag 28 januari van 17.15 tot 18.45 uur. Je krijgt dat aanwijzingen van een ervaren para ice hockeyer. Deelname is gratis en staat open voor alle para sporters, maar ook sporters zonder beperking mogen meedoen. Graag zelfs.

Onbeperkt sporten 
Dit initiatief wordt ondersteund door Gehandicaptensport Nederland. Deel dit bericht met sporters waarvan jij denkt dat dit zij de uitdaging aan willen gaan. Iedereen van 8 tot 80 jaar mag meedoen. Jij ook? 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: