Direct door naar content
Sledge Hockey. Wie doet mee? afbeelding nieuwsbericht

Sledge Hockey. Wie doet mee?

18 januari 2019

Wat is sledge hockey? Het is een dynamische teamsport waar kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid en tactisch inzicht de basis voor zijn. Het is een paralympische topsport. Het is vooral een sport die spannend en uitdagend is om te beoefenen, ook als je wel twee werkende benen hebt. Het ziet er soms ruig en ruw uit, maar door alle beschermingsmaterialen is het een veilige sport. Wie gaat de uitdaging aan en doet mee?

Gratis kennismaken met Sledge Hockey
Met steun van de gemeente Haarlem organiseert IJsbaan Haarlem de komende maanden een aantal clinics Sledge Hockey. De eerste clinic is op maandag 28 januari van 17.15 tot 18.45 uur. Je krijgt dat aanwijzingen van een ervaren para ice hockeyer. Deelname is gratis en staat open voor alle para sporters, maar ook sporters zonder beperking mogen meedoen. Graag zelfs.

Onbeperkt sporten 
Dit initiatief wordt ondersteund door Gehandicaptensport Nederland. Deel dit bericht met sporters waarvan jij denkt dat dit zij de uitdaging aan willen gaan. Iedereen van 8 tot 80 jaar mag meedoen. Jij ook? 

Opgeven
Je kunt je opgeven door op deze link te klikken (in het volgende scherm krijg je een formulier te zien. Vul de gegevens en druk op 'verzenden'.  Klaar is Kees).

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

“Uniek Sporten is het wapen voor meer paralympisch succes”

Dit model draagt haar prothese als kunst

Only Friends Twente breidt uit naar Almelo

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×