Direct door naar content
Race running trainer gezocht voor AV Startbaan in Amstelveen afbeelding nieuwsbericht

Race running trainer gezocht voor AV Startbaan in Amstelveen

21 januari 2019

AV Startbaan is op zoek naar een vrijwilliger/ trainer die het leuk vind om vanaf 7 maart elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur te helpen bij de enthousiaste Race running groep van AV Startbaan in Amstelveen.

RaceRunning is geschikt voor kinderen, jongeren of volwassenen met een lichamelijke beperking, die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. De deelnemers aan RaceRunning maken gebruik van een RaceRunner. Dit is een soort driewielfiets zonder pedalen met borststeun. Zij kunnen zich hiermee voortbewegen door te lopen of te rennen.

RaceRunning is in Nederland sinds 2015 sterk in opkomst. Zowel het NOC NSF als de Atletiekunie spreken over RaceRunning als een “booming sport”.
Op dit moment bestaat de groep uit 6 deelnemers, die ook wel eens moe willen worden, zweten en een prestatie leveren. En dit gaat heel goed samen met plezier en lachen.
De trainers zorgen ervoor dat de trainingen leuk zijn, maar er zal ook flink getraind worden, ieder naar eigen belastbaarheid en vermogen.

Interesse?
Neem dan contact op met Edward door te bellen naar 0612413107.

————-

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: