Direct door naar content
Voorbereidingen deelname aan Nationale Diabetes Challeng 2019 in de regio Midden Brabant ingang gezet! afbeelding nieuwsbericht

Voorbereidingen deelname aan Nationale Diabetes Challeng 2019 in de regio Midden Brabant ingang gezet!

22 januari 2019

In 2019 gaan we in  6 gemeenten binnen de regio Midden Brabant meedoen aan de Nationale Diabetes Challeng nl.Goirle, Gilze-Rijen, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk. Waalwijk doet al enkele jaren succesvol mee aan deze interventie voor mensen met diabetes of een andere chronische aandoening. Ook Tilburg heeft in 2018 twee groepen opgestart.

Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen om 9 trajecten op te starten samen met zorgprofessionals uit de bovengenoemde gemeenten. Dit is onderdeel van een driejarenplan om zoveel mogelijk niet-actieve mensen met een chronische beperking aan het bewegen te krijgen. Het is de bedoeling dat de deelnemers na het deelnemen aan de Challeng doorstromen naar structureel beweegaanbod.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: