Direct door naar content
Sport & Spel op de Kameleon afbeelding nieuwsbericht

Sport & Spel op de Kameleon

25 januari 2019

Na enkele gesprekken met ouders merkten de beweegcoaches van Roosendaal, dat vooral het vervoer het voor deelnemers lastig maakt om aan te sluiten bij sportverenigingen met gepast aanbod. Daarom werd er in februari 2018 gestart met een naschools sportaanbod op de Mytylschool in Roosendaal. Inmiddels draaien rolstoelsport en Spel & Sport alweer bijna een jaar op de Mytylschool. En het is een groot succes!

Uitbreiding naar Kameleon & De Fakkel
Het probleem van geen vervoer hebben, is niet alleen zo op de Mytylschool. Vandaar dat er vanaf nu ook naschools aanbod is op de Kameleon! Ook op deze school worden veel kinderen gebracht en gehaald met taxibusjes. Nu hoeven ouders de kinderen alleen op te halen in de gymzaal en dat scheelt een hoop geregel.

Extra leuk is dat ook de speciaal onderwijsschool De Fakkel erg dichtbij ligt. Kinderen van deze school mogen natuurlijk ook aansluiten!

Voor ieder wat wils!
De lessen worden elke week weer op een andere manier ingevuld. De ene keer wordt er aandacht besteedt aan klimmen en klauteren, terwijl een andere les gevuld wordt met springvormen. Daarnaast wordt er elke les een spel gespeeld. Van trefbal tot hockey, alles komt wel een keer aan bod!

Meer informatie
Voor meer informatie over naschool sportaanbod op de SO scholen in Roosendaal, neem dan contact op met Demy Weertman: d.weertman@ssnb.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: