Direct door naar content
  Ook in 2019 gaat Libra Revalidatie en Audiologie Eindhoven de Handbikebattle aan! afbeelding nieuwsbericht

Ook in 2019 gaat Libra Revalidatie en Audiologie Eindhoven de Handbikebattle aan!

30 januari 2019

Een team handbikers beklimt in Oostenrijk de Kaunertal Gletsjer na een gedegen training vooraf. Een training enthousiast ondersteund door medewerkers (fysiotherapeuten, artsen e.a.) van Libra. Het team genaamd ‘Libra Bikers’ traint wekelijks volgens een individueel opgesteld schema. Daarnaast maken zij kilometers buiten op de wegen in de regio en binnen op de tacxtrainer, zodat zij goed voorbereid aan de start verschijnen. Deze start is op 13 juni 2019.

Doel

Dit team is een groot voorbeeld voor mensen met een beperking die ook grenzen willen verleggen. Door deze prestatie hopen we dat veel mensen realiseren dat er met doorzettings- vermogen en wilskracht veel mogelijk is.

Uw steun is belangrijk!

Uw steun maakt het voor dit team mogelijk om de uitdaging aan te gaan. Daarnaast stimuleert de deelname van dit team aan de handbikebattle andere mensen met een beperking om ook  te gaan sporten. Dat is belangrijk voor hun herstel. Helpt u mee ons doel te bereiken? Hiervoor is geld nodig.

Steunt u ons?

Stort uw bijdrage op NL80INGB 0660 6038 88
t.n.v. Stichting Vrienden van Libra o.v.v. Handbikebattle 2019

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: