Direct door naar content
Siep schrijft prachtige brief aan Bibian Mentel afbeelding nieuwsbericht

Siep schrijft prachtige brief aan Bibian Mentel

31 januari 2019

Uniek sporten wil iedereen met een beperking in beweging krijgen. Daarom ondersteunt Uniek Sporten samen met Fonds Gehandicaptensport de Mentelity Foundation, waardoor iedereen met een lichamelijke uitdaging onder andere de kans krijgt om kennis te maken met snowboarden. Siep van Groningen is een van de kinderen, die die kans met beide handen aangreep. Hij sprak zijn dankbaarheid uit in een wel heel bijzondere brief! 

Lieve Bibian,

Wat een bofkont ben ik.... dat ik jouw tegenkwam! Mijn droom op een snowboard staan, maar de artsen dachten niet dat dat verantwoord zou zijn! Op de para Snowdag sprak mijn moeder jouw, daarna ging alles heel snel en stond ik heel snel voor de eerste keer op het snowboard! Wat gaaf!!!! Al snel was de zomerstop, maar 1 ding wist ik zeker. Ik ging mij weer aanmelden voor het nieuwe seizoen!

Ik wilde alleen de helling af met het snowboard, zonder dat iemand mij vast hield! En YES het lukte mij! Vast gelegd door Jacqueline zodat ik het aan iedereen kon laten zien. Hoe TROTS ik was? Heeeel trots! Vanaf nu wilde ik alleen maar beter worden, 2 weken geleden voor het eerst van baan 2.... YES!! Mijn volgende doel.... baan 3!! Dat zou echt heel gaaf zijn! Hard werken, veel oefenen, maar ik ga ervoor! Ik weet het zeker.... het gaat mij lukken!

Een jaar geleden had ik hier alleen maar van kunnen dromen, wat hebben ik een geluk dat jij die kans aan mij hebt gegeven! Door het snowboarden weet ik dat ik eigenlijk heel veel wel kan! en dat wil ik het liefst aan iedereen laten zien....want ik ben super trots op mijzelf!!

Lieve groet,

Siep 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: