Direct door naar content
15e Paas-Hock-Ei-Toernooi in Amstelveen afbeelding nieuwsbericht

15e Paas-Hock-Ei-Toernooi in Amstelveen

01 februari 2019

Op zaterdag 20 april 2019 organiseert HV Myra in Amstelveen voor de 15e keer het PAAS-HOCK-EI-TOERNOOI voor G- en LG-hockeyteams uit heel Nederland. Op dit leuke en altijd druk bezochte toernooi wordt er veel gehockeyd en worden door de beginnersteams ook leuke hockeyspelletjes gedaan. Ook is er voor iedereen een swingende lunch-disco onder leiding van DJ Appelmoes en is er een muzikale prijsuitreiking. 

De dag begint feestelijk vanaf 9.30 uur met een ontvangst. Rond 10.10u zal de actieve warming-up starten. Om 10.30 uur starten de eerste wedstrijden en de dag zal rond 16.00 uur afgesloten worden met de prijsuitreiking. Tussendoor zorgt HV Myra voor een lunch en andere consumpties.

Het is net als voorgaande twee jaren ook weer mogelijk voor echte beginnersteams met jonge spelers om een halve dag mee te doen. Zij zullen vooral veel hockeyspelletjes doen en een klein wedstrijdje. Deze teams zijn ook welkom met een klein aantal spelers. Omdat het de 15e editie is ziet het programma voor deze beginnersteams er iets anders uit dan vorige jaren. De beginnersteams zullen dit jaar worden verwacht om 11.30 uur en zullen vanaf 11.45 uur gaan beginnen met het toernooi. Zij doen ook gewoon mee aan de lunch en zijn natuurlijk ook welkom bij het eten na de prijsuitreiking.

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar 8 euro per persoon (voor zowel spelers als coaches). Hiervoor krijgt iedereen een uitgebreide lunch en andere consumpties en een broodje hamburger en pizzapunt na de prijsuitreiking. 

Inschrijven kan alleen per email naar: ghockey@hvmyra.nl, uiterlijk vrijdag 1 maart en vermeld hierbij: 

  •  Naam van de club en aantal teams
  •  Aantal spelers en aantal begeleiders
  •  Hele dag of programma voor echte beginnersteams
  •  Zestal of achttal
  •  Eventueel aantal vegetariërs ivm broodje hamburger na afloop

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: