Direct door naar content
Tourclub Waalwijk zoekt handbikers! afbeelding nieuwsbericht

Tourclub Waalwijk zoekt handbikers!

06 februari 2019

 

Hou je van Handbiken en wil je wat aan bewegen en je conditie doen, en wil je dit graag bij een vereniging doen, samen met andere Handbikers, dan zijn wij op zoek naar jou.

Tourclub Waalwijk is op zoek naar Handbikers die wekelijks op zondagochtend een leuke tourtocht willen gaan fietsen. De routes zullen vooraf vastgelegd worden, deze zijn uiteraard Handbike-proof en er zullen zich ook toiletmogelijkheden voortdoen op de route. (altijd handig voor na de koffie tijdens de tussenstop). Enige vereiste is dat je over een eigen handbike beschikt en (zo nodig) een buddy meeneemt.

Tourclub Waalwijk regelt: - vooraf bepaalde routes

- toiletmogelijkheden op de route

- routes die (uiteraard) handbike-proof zijn

- handbiken in verenigingsverband

- gezelligheid

Dus ben je woonachtig in Waalwijk of omgeving dan is dit iets voor jou.

In eerste instantie zal het een proef voor een jaar bevatten (bij genoeg animo), daarna zal er gekeken worden of de Handbikers als groep een blijvend element kunnen vormen voor TourClub Waalwijk.

Als je interesse hebt en als er vragen zijn kun je contact opnemen met Ingrid Melisl - de Waal: ingrid.melis11@gmail.com of kijk hier

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: