Direct door naar content
Beweeggroep Erbij Horen in Nieuw-Vennep afbeelding nieuwsbericht

Beweeggroep Erbij Horen in Nieuw-Vennep

11 februari 2019

Erbij Horen is een beweegprogramma voor mensen die door fysieke of mentale kwetsbaarheid moeite hebben om een geschikte beweegactiviteit te vinden. In Hoofddorp wordt dit programma al een aantal jaar met succes aangeboden. Team Sportservice Haarlemmermeer start in Nieuw-Vennep nu ook met een wekelijks aanbod. Deze beweeggroep biedt een laagdrempelig sportaanbod waar plezier in bewegen voorop staat en waar iedereen aan mee kan doen. Deelnemers sporten wekelijks onder professionele begeleiding van Team Sportservice, waarbij het doel is om voor iedereen een activiteit op maat aan te bieden en daarmee te zorgen voor structurele sportdeelname.

Start en locatie
De activiteit start op dinsdag 26 februari en de lessen vinden wekelijks plaats van 9.30 – 10.30 uur in Buurthuis Het Contact, Sandestein 42, in Nieuw-Vennep. Na afloop kan een kopje koffie worden gedronken in het buurthuis.

Meer informatie en aanmelden
Kosten zijn € 2 per keer, inclusief het kopje koffie/thee achteraf. Deelnemers kunnen zich aanmelden bij Dennis Govers via e-mail of 023 – 205 55 00. Neem bij vragen contact op met Dennis Govers.

Datum:             26-02-2019
Tijd:                 9.30 – 10.30 uur
Locatie:           Buurthuis Het Contact (Sandestein 42, Nieuw-Vennep)
Kosten:            € 2 per les (inclusief kopje koffie/thee)

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: