Direct door naar content
X-triathlon voor mensen met een beperking op zondag 19 mei afbeelding nieuwsbericht

X-triathlon voor mensen met een beperking op zondag 19 mei

19 mei 2019

Wil je graag meedoen met een triathlon? Maar denk je dat dat niet kan door je beperking? Dan heb je het mis! Iedereen Kan Sporten Noord Limburg en MEE Noord en Midden Limburg organiseren de X-triathlon voor mensen met een beperking. 

Heb je een dwarslaesie, een vorm van autisme, één arm of been? Heb je een verstandelijke beperking, ben je blind of doof? Heb je niet-aangeboren hersenletsel of een andere beperking? En kun je hierdoor niet meedoen aan een gewone triathlon? Meedoen aan de X-triathlon kan wel! Alleen of met hulp van een of meer buddy’s.

De vorige editie was een groot succes. Hieronder het filmpje als bewijs dat iedereen mee kan doen met een triathlon. Zien we jou bij de komende editie van de X-thriathlon. Meld je dan snel aan op http://www.iedereenkansporten.nl/x-triathlon als sporter (met een beperking), als buddy of vrijwilliger (zonder beperking). 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: