Direct door naar content
Met de 'special segway' van plek A naar B afbeelding nieuwsbericht

Met de 'special segway' van plek A naar B

10 februari 2019

Elke dag komen er wel weer nieuwe gadgets op de markt. Van de nieuwste mobiele telefoons tot aan zelf inparkerende auto's. De gekste dingen worden bedacht. Steeds meer techniek wordt bovendien ontwikkeld om iedereen in beweging te krijgen en te houden. Onlangs verscheen er op YouTube een video over een speciale 'segway' die ervoor zorgt dat rolstoelgebruikers zich makkelijker kunnen verplaatsen.

Met deze 'special segway' heb je geen grote rolstoel meer nodig en kun je nog makkelijker op de plek van bestemming komen. En dat kan zelfs staand! Ook voor mensen die niet zelfstandig kunnen staan is deze 'special segway' een uitkomst: in tegenstelling tot de reguliere segway sta je namelijk niet geheel los, maar krijg je ondersteuning aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat je je probleemloos en veilig kunt verplaatsen. 

Zelfstandig instappen

Natuurlijk kun je er makkelijk mee rondrijden, maar het voornaamste voordeel is het feit dat je er vanuit je eigen rolstoel gemakkelijk en zelfstandig in kunt stappen. Makkelijker kan niet! 

Ben je benieuwd naar de 'special' segway? Bekijk dan eens deze video: 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: