Direct door naar content
Lentevolleybaltoernooi dovensportvereniging Liever Sportiever afbeelding nieuwsbericht

Lentevolleybaltoernooi dovensportvereniging Liever Sportiever

26 februari 2019

Dovensportvereniging Liever Sportiever uit Arnhem, een begrip in de Nederlandse dovenwereld, organiseert op zaterdag 16 maart haar jaarlijkse Nederlands grootste dovenvolleybaltoernooi in Sporthal Valkenhuizen te Arnhem.

Het belooft een fantastische gezellige sportieve dag te worden. Er worden circa 600 a 700 mensen (sporters en belangstellenden) verwacht. Een hels kabaal zou je dan zeggen! Maar het tegendeel is het geval, want dat het een volle bak is merk je niet als je erbij bent, want men spreekt voornamelijk met gebarentaal. Overal waar je kijkt, in de sporthal, op de velden, tribunes en in de kantine, zie je de handen wapperen.

Er doen maar liefst 59 teams mee, verdeeld over twee klasses, een gezellige recreatie klasse en een sterkere competitieklasse. Er is ook een aparte zaal voor de kinderen. Hier is dan de kinderhoek en ook een sportinstuif voor de oudere kinderen.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 16 maart van 9.30 uur in Sporthal Valkenhuizen, Beukenlaan 15 te Arnhem. De toegang is gratis. Wethouder Jan van Dellen, van gemeente Arnhem, zal aanwezig zijn bij de prijsuitreiking rond 17.45 uur. Meer informatie over de lentedag staat op de website van Liever Sportiever. Wil je kennismaken met de dovensport? Neem dan eens contact op met Liever Sportiever.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: