Direct door naar content
15 juni 2019: Special Olympics Regionale Spelen in Groningen  afbeelding nieuwsbericht

15 juni 2019: Special Olympics Regionale Spelen in Groningen

26 februari 2019

Zaterdag 15 juni 2019 vindt in Groningen de Special Olympics Regionale Spelen (SORS) plaats. Het evenement wordt georganiseerd door de Brug provincie Groningen en biedt jongeren en volwassenen met een (verstandelijke) beperking de mogelijkheid om op hun eigen niveau tegen gelijkwaardige sporters uit te komen. Dit evenement wordt één keer per twee jaar georganiseerd.

De verwachting van dit jaar is 800 sporters te mogen ontvangen op het evenement. Om hen een fantastische dag te geven, is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Wilt u een mooie bijdrage leveren aan één van de meest bijzondere sportevenementen in Groningen? Kom dan een handje helpen op 15 juni 2019.

Er is hulp nodig bij verschillende taken. Denk hierbij aan begeleiding van sporters, parkeerregelaars, opbouw/afbouw, ondersteuning bij de openingsceremonie, enzovoort. Ook in de aanloop naar het evenement kunnen we regelmatig extra hulp gebruiken.

Kijk voor meer informatie op de website van het evenement. U kunt zich inschrijven door het aanmeldingsformulier in te vullen onder het tabblad vrijwilligers.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Jeanette Steen (vrijwilligerscoördinator) via vrijwilligers@debrugprovinciegroningen.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: