Direct door naar content
Woon jij in de sportiefste, slimste en meest sociale straat van Vinkeveen?  afbeelding nieuwsbericht

Woon jij in de sportiefste, slimste en meest sociale straat van Vinkeveen?

28 februari 2019

Op zaterdag 6 april gaan we op zoek naar de sportiefste, slimste en meest sociale straat van Vinkeveen. Vorm samen met je buren een team en ga de strijd aan tijdens het stratentoernooi!

Teambuilding voor de straat

Het stratentoernooi is een initiatief van het Jongerenwerk (onderdeel van welzijnsorganisatie Tympaan-De Baat), Spel en Sport De Ronde Venen en Team Sportservice De Ronde Venen. “Samen willen we voor de inwoners in Vinkeveen een gezellige, actieve dag organiseren waarop zij hun buurtgenoten beter leren kennen. Een soort teambuilding voor de straat”, vertelt Mark van Breukelen van het Jongerenwerk. “Het is de bedoeling dat de deelnemende straten een gevarieerd team samenstellen. Tijdens het stratentoernooi organiseren we namelijk sport- en denkspellen. Winnen lukt dus alleen door goed samen te werken en ieders kwaliteiten te benutten.”

Aanmelden en meer informatie

Het stratentoernooi vindt plaats in De Boei (Kerklaan 32, Vinkveen) en duurt van 10.00 tot 13.00 uur. Heb je vragen? Neem dan contact op met Mark van Breukelen (m.vanbreukelen@stdb.nl / 0651053266).

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: