Direct door naar content
Meld je aan voor het Maatjesschaatsen afbeelding nieuwsbericht

Meld je aan voor het Maatjesschaatsen

12 november 2018

Ook deze winter zal er weer een ijsbaan komen op de Markt in Schagen. Op 6 december 2018 wordt de ijsbaan geopend. Mensen met een beperking kunnen op twee zaterdagen komen schaatsen met een maatje.

Zaterdag 15 en 22 december organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met Schagen On Ice, van 9.00 tot 10.00 uur, het maatjesschaatsen voor mensen met een beperking én een maatje op de ijsbaan op de Markt in Schagen.

Schaatsen niet altijd vanzelfsprekend

Rondvliegende kinderen, plotselinge bewegingen en onverwachte drukte. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om te schaatsen op een ijsbaan. Om toch iedereen de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de ijsbaan, is het maatjesschaatsen in het leven geroepen. Een maatje kan bijvoorbeeld een familielid, begeleider, vriend of vriendin zijn.

Gratis!

Mensen met een beperking én hun maatje kunnen tijdens maatjesschaatsen kosteloos schaatsen lenen en schaatsen. Het is niet toegestaan met noren de ijsbaan te betreden en handsschoenen zijn verplicht. Alleen tijdens het maatjesschaatsen mogen deelnemers met schoenen op het ijs en zijn er extra (schaats)- hulpmiddelen aanwezig.

Meld je nu aan

Je moet je van te voren wel aanmelden. Dat kan met het formulier op de website jouw.teamsportservice.nl/schagen. Kijk bij ‘nieuws’ voor het aanmeldformulier. Telefonisch kan het ook, bij Ellen Schouten van Team Sportservice Schagen: (0224) 21 47 74. Aanmelden met een groep is uiteraard ook mogelijk.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: