Direct door naar content
Voetbaltassen mede dankzij Fonds Gehandicapten Sport afbeelding nieuwsbericht

Voetbaltassen mede dankzij Fonds Gehandicapten Sport

07 maart 2019

Een eigen voetbaltas voor de G-Toppers van vv Loenermark Een droom kwam vrijdag 1 maart uit voor de G-Voetbal toppers van voetbalvereniging Loenermark uit Loenen. Alle spelers van het jeugd- en seniorenteam werden na afloop van de training verrast met een voetbaltas met hun eigen naam. De aanschaf van deze persoonlijke tassen is mogelijk gemaakt door een donatie van aannemingsbedrijf Draisma uit Apeldoorn en de opbrengst uit de collecte van Fonds Gehandicapten Sport van afgelopen jaar.

Loenermark vindt het belangrijk dat teams ook uitstralen dat ze een team zijn. Alle toekomstige nieuwe leden van de G-Voetbalteams krijgen dan ook een tas met hun naam op de bovenkant aldus G-Voetbal coördinator Blom. Wil jij ook kijken hoe leuk het is om bij Loenermark te voetballen? Voor aanmelden of verdere informatie kun je een e-mail sturen naar: G-voetbal@vvloenermark.nl of kom gewoon een keer naar de training op vrijdagavond.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: