Direct door naar content
Boogschieten bij Avalon-Sports. afbeelding nieuwsbericht

Boogschieten bij Avalon-Sports.

07 maart 2019

Boogschieten bij ons betekent dat je op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 training krijgt in een groep van maximaal 12 jongeren tussen 12 en 18 jaar.

De nadruk in de groep ligt op individuele begeleiding in een veilige omgeving met ervaren trainers. Het doel is plezier met elkaar beleven aan handboogschieten.

Je mag tijdelijk een boog lenen van de vereniging en zes gratis proeflessen volgen om te kijken of het jouw sport is.

Naast de woensdagmiddagtraining mag je, als je dat met de trainer hebt afgesproken, ook op vrijdag zelfstandig komen schieten tijdens de openingstijden. (zie website)

Gezelligheid is belangrijk: in ons clubhuis worden activiteiten georganiseerd (bv. Voor materiaalonderhoud)) en er worden regelmatig schietwedstrijden georganiseerd zowel binnen als buiten de club (b.v. Halloween schieten). In overleg met de trainer mag je hier ook aan meedoen. En met de woensdagmiddaggroep zijn er ook apart extra activiteiten, die we samen bedenken en organiseren.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: