Direct door naar content
Recent gestarte groep goalballers zoekt (dringend) een enthousiaste trainer! afbeelding nieuwsbericht

Recent gestarte groep goalballers zoekt (dringend) een enthousiaste trainer!

12 maart 2019

Een recent gestarte groep goalballers zoekt een enthousiaste, sociale en actieve trainer voor de Goalball groep in Eindhoven.

De huidige Goalball groep bestaat uit +/- 11 spelers. Het is een diverse groep met nieuwelingen, oud-goalball spelers en selectiespelers die trainingsuren willen maken.

We zijn op zoek naar iemand die wekelijks de training op maandagavond kan voorbereiden, verzorgen en assistent trainers (stagiaires) kan begeleiden. Dit is in principe op vrijwillige basis. Kennis over goalball is niet noodzakelijk. (Bij) scholing is in overleg mogelijk.

Goalball is een balsport die speciaal is ontwikkeld voor mensen met een visuele beperking, maar geschikt voor iedereen omdat je met een afgeplakte skibril op speelt. Het is een internationale sport die op alle niveaus wordt beoefend, van recreatief tot Paralympische Spelen.

Goalball is en zaalsport die wordt gespeeld door twee teams van elk drie spelers. Aan beide zijden van het speelveld staat een doel die verdedigd moet worden. Er wordt gespeeld met een bal met belletjes die in het doel van de tegenstander moet verdwijnen. Het spelen en tegenhouden van de bal vergt dus veel van je concentratie en luister vermogen.

Ben jij of ken jij diegene waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan een mailtje naar: Imke van Houtum, sportcoach aangepast sporten, i.van.houtum@eindhoven.nl of bel naar 06 44057467

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Netflixserie over Invictus Games in de maak

Dit zijn de meest populaire rolstoelsporten

Thijs van Hofweegen zwemt naar nieuwe droom

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×