Direct door naar content
De avond van de Unieke Sporter: Uniek Sporten Uitleen afbeelding nieuwsbericht

De avond van de Unieke Sporter: Uniek Sporten Uitleen

20 maart 2019

Op dinsdag 9 april, vanaf 17.30, organiseert Uniek Sporten in samenwerking met De Onderwijsspecialisten een bijeenkomst met als thema “de avond van de Unieke Sporter”. Een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en natuurlijk mensen met een beperking. Want samen zorgen we er voor dat sporten en bewegen mogelijk is voor mensen met een beperking.

Verschillende facetten zullen deze avond aan bod komen, zo ook een workshop over Uniek Sporten Uitleen. Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. Een sport kiezen die bij je past, hoeft dus niet meer belemmerd te worden door een gebrek aan het juiste hulpmiddel.
 
Uniek Sporten Uitleen is meer dan alleen een sportrolstoel of handbike uitleen, het is een mobiliteitsgarantie. De sporter krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt afgeleverd en afgesteld op jouw wensen door een specialistische adviseur. Tevens krijg je instructie voor gebruik en tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar. Het product wordt afgeleverd op een door jouw gewenste locatie.

Aanmelden
Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Uniek Sporten Uitleen en hoe het in zijn werk gaat? Meld je dan aan door een mail te sturen naar onderwijsspecial@deonderwijsspecialisten.nl o.v.v. Onderwijsspecial Sport.

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: