Direct door naar content
De Bergse Wandelclub gaat lopen en geld inzamelen voor de RaceRunners van AV SPADO afbeelding nieuwsbericht

De Bergse Wandelclub gaat lopen en geld inzamelen voor de RaceRunners van AV SPADO

25 maart 2019

In mei 2017 is er binnen atletiekvereniging AV SPADO gestart met de groep RaceRunners. Een RaceRunners is een driewielfiets zonder pedalen en met een borststeun, waarmee je je kan voorbewegen door te lopen en/of te rennen. De RaceRunner is geschikt voor kinderen of volwassenen met een lichamelijke beperking die in het dagelijkse leven een rollator of rolstoel gebruiken voor hun mobiliteit. Voor atleten met een beperkte handfunctie (die daardoor geen rolstoelsport kunnen beoefenen) kan RaceRunning een geschikte sport zijn.

Ondertussen zijn er wekelijks elf atleten die wekelijks op een RaceRunner actief zijn bij AV SPADO.

Omdat de kosten voor een nieuwe RaceRunner behoorlijk fors zijn, wil de Bergse Wandel Club de vereniging ondersteunen en middels wandelingen geld inzamelen, met als doel één RaceRunners voor AV SPADO aan te schaffen.

Mocht u deze actie van de Bergse Wandel Club een warm hart toedragen, dan kunt u contact opnemen via; bergsewandelclub@kpnmail.nl of via ggroep@spado.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: