Direct door naar content
Clinics en WK Para Handboogschieten  afbeelding nieuwsbericht

Clinics en WK Para Handboogschieten

26 maart 2019

Zaterdag 16 maart was er een clinic handboogschieten bij Severinus (zorgorganisatie voor mensen met een beperking) in Veldhoven. 22 cliënten van Severinus hebben deelgenomen aan de clinic!

Tijdens de clinic kregen de cliënten van Severinus tips en tricks over handboogschieten van Rick van den Oever, schutter bij het Nederlands Handboogteam. De clinic begon met het aanleren van de techniek van het handboogschieten. Vervolgens gingen de cliënten een wedstrijdje in twee teams tegen elkaar schieten. De bedoeling was zo veel mogelijk punten halen door op verschillende voorwerpen te schieten. Het was een gezellige, geslaagde dag voor de cliënten van Severinus!

WK Para Handboogschieten
De clinic werd georganiseerd in het teken van het WK Para Handboogschieten dat van 3-9 juni 2019 in ’s-Hertogenbosch plaatsvindt, gevolgd door het WK Handboogschieten van 10-16 juni op dezelfde locatie. Daarnaast organiseert More2Win in samenwerking met team TOC de Archery for Everyone dag op zaterdag 8 juni. Op deze dag mogen deelnemers van de clinics nogmaals handboogschieten, maar dan op de kwalificatievelden van de echte handboogsporttop in ’s-Hertogenbosch. 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: