Direct door naar content
Gratis intro duiken met stichting duik mee  afbeelding nieuwsbericht

Gratis intro duiken met stichting duik mee

02 april 2019

Duik Mee is een kleinschalige stichting welke zich richt op het beoefenen van de duiksport voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Zij verzorgen duikopleidingen voor mensen met een beperking en hun partners/familie/begeleiders. Na afronding van de opleiding zorgt de stichting voor regelmatige duikactiviteiten, waarbij ze zo veel mogelijk in het buitenwater duiken.

Heb je altijd wel eens willen ervaren hoe het onder water is? Een introductie duik is dé manier om hier kennis mee te maken. Onder professionele begeleiding ga je duiken en beleef je een ervaring die je nooit zal vergeten. 

In totaal is er plek voor ongeveer 7-8 deelnemers. De introductie duiken zijn verdeeld over 4 zaterdagmiddagen. Op de volgende datums + tijden heeft de stichting het zwembad gehuurd (IR. Ottenbad, Eindhoven):

Zaterdag 11 mei van 15.00u – 17.00u

Zaterdag 25 mei van 15.00u – 17.00u

Zaterdag 1 juni  van 16.00u – 17.00u

Zaterdag 15 juni van 15.00u – 17.00u

De deelnemers zullen wel wat eerder aanwezig moeten zijn, omdat de instructeur ook tijd nodig heeft om theorie uit te leggen voordat zij het zwembad in gaan. 

Gezien de expertise van de stichting hebben zij het liefst mensen met een wat zwaardere beperking (mochten er veel aanmeldingen zijn), omdat mensen met een lichtere beperking vaak ook bij  andere duikscholen terecht kunnen.

Adres: zwembad Ir. Ottenbad, Vijfkamplaan 12, 5624 EB Eindhoven.

Geïnteresseerd? Meld je aan voor een introductie duik en ervaar of duiken bij jou past!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: