Direct door naar content
Racerunning groep Attila in Tilburg op zoek naar nieuwe leden. afbeelding nieuwsbericht

Racerunning groep Attila in Tilburg op zoek naar nieuwe leden.

03 april 2019

Racerunning:

Racerunning is een soort  hardlopen  met een driewiel-loopfiets zonder pedalen maar met een borststeun. Deze racr-runner is heel geschikt voor iedereen die  geen of weinig andere sporten kan beoefenen  en toch graag  wil bewegen en zijn conditie wil verbeteren. Bijvoorbeeld mensen met cerebrale parese of spina bifida.

De training

We trainen één keer in  de week op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur . Onze groep bestaat nu nog voornamelijk uit kinderen en jongeren.  Ook volwassen zijn van harte welkom.

De  trainingen zijn gevarieerd:  lange afstanden, sprinten en behendigheid komen aan bod. We vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in de groep en houden rekening met de mogelijkheden van iedere sporter.  Iedere Racerunner atleet werkt op z’n eigen tempo en niveau aan het verbeteren van zijn conditie. Tijdens de trainingen werken we hard aan het verbeteren van onze conditie, maar ook sociale zijn belangrijk

Racerunning uitproberen

Wil je kennismaken met Racerunning?  Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

 AV Attila

trainers Ad Rasenberg en Iris Akkermans
e-mail: adrasenberg@home.nl
website: www.av-attila.nl

 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Probeer Para-ijshockey tijdens clinic

KPN Voetbalvriendendag groot succes!

Met geleende handbike ontdekte Bas nieuwe passie

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×