Direct door naar content
Dancepower in de Sportcarrousel aangepast sporten Houten afbeelding nieuwsbericht

Dancepower in de Sportcarrousel aangepast sporten Houten

04 april 2019

Dancepower in de Sportcarrousel aangepast sporten

Ook in 2019 organiseert Sportpunt Houten weer een Sportcarrousel aangepast sporten. Mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking kunnen ongeveer eens per maand kennismaken met een aangepaste sportles in de gemeente Houten, speciaal voor hen die niet mee kunnen met de reguliere lessen. Binnen een aangepaste sportles is er net iets meer aandacht en begeleiding voor de sporters.

Op zaterdag 13 april zet Stardance Studio’s haar deuren open en kunnen jongeren vanaf 13 jaar komen dansen in de groep Dancepower. Dat is een mix van streetdance en showdans en deze groep is speciaal in het leven geroepen voor jongeren met een verstandelijke beperking. Van 16.15 tot 17.30 uur dansen deze toppers wekelijks in de dansstudio aan de Draaibrug 1 in Houten.

Deelname aan deze open les is gratis. Aanmelden is niet verplicht maar wel erg gewenst en dat kan door een mail te sturen naar jose@sportpunthouten.nl.  Dan is de dansdocente ook op de hoogte van jouw komst.

Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.

Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Deze fitnesssporten kunnen straks weer!

Jitske Visser wil Para-atleten vertegenwoordigen

Monique Kalkman werd gelijk verliefd op golf

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×