Direct door naar content
(Ex)hartpatiëntenvereniging Den Helder zoekt hulp bij sport- en zwemactiviteit afbeelding nieuwsbericht

(Ex)hartpatiëntenvereniging Den Helder zoekt hulp bij sport- en zwemactiviteit

11 april 2019

De (ex)hartpatiëntenvereniging uit Den Helder en omstreken organiseert elke woensdagavond een uur sport en bewegen. Hiervoor worden een sportinstructeur en extra hulpverleners gezocht! Er is ook een zwemactiviteit waar hulp bij nodig is.

Het doel van de (ex)hartpatiëntenvereniging is om op verantwoorde wijze sport en bewegen aan te bieden en de conditie en het zelfvertrouwen te stimuleren. De groep bestaat uit zowel mannen als vrouwen. Tijdens dit sportuur komen veel verschillende sporten aan bod zoals loopoefeningen, badminton of volleybal. Het is ook mogelijk het sport en bewegen te combineren met zwemmen in zwembad Het Heersdiep in Den Helder.

Ledengroei
Bij de sportactiviteiten die de (ex)hartpatiëntenvereniging aanbiedt, zijn deskundige hulpverleners en sportinstructeurs aanwezig om bij calamiteiten op juiste wijze te handelen. Het aantal leden breidt zich voortdurend uit. Om de lessen zo goed en verantwoord mogelijk te laten verlopen is de vereniging daarom op zoek naar meer hulpverleners en sportinstructeurs. 

Je taak
Van de sportinstructeurs wordt verwacht dat zij de les voorbereiden en uitvoeren. De hulpverleners assisteren de sportinstructeur en kunnen zo nodig bij calamiteiten handelen. De locatie voor de activiteit sport en bewegen is in de zaal van de Kompasschool, Drs. F. Bijlweg 234 in Den Helder. Dit is van 19:00 tot 20:00 uur. Het zwemmen is elke maandag in zwembad Het Heersdiep van 18.00 tot 19.00 uur. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom. Onze leus is: Bijna alles mag, maar niets moet!

Geïnteresseerd?
Bent u de nieuwe hulpverlener/sportinstructeur van de (ex)hartpatiëntenvereniging Den Helder e.o.? Neem contact op met mevrouw. A. Makkes per telefoon: 06 55 89 82 73, of per email: a.makkes@gmail.com.
=================================================================================
Bijbehorende foto: Fotografie Jolanda Jacobs.
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: