Direct door naar content
Cursus trainer-assistent regio Nijmegen afbeelding nieuwsbericht

Cursus trainer-assistent regio Nijmegen

11 april 2019

Woensdag 16 januari 2019 is Uniek Sporten in samenwerking met N.E.C. Maatschappelijk en het Speciaal Voetbal Platform gestart met de cursus assistent-trainer voor speciaal voetballers.

13 cursisten van SC Bemmel, SC Woezik, Beuningse Boys en SV Hatert kwamen samen met hun tandemcoaches naar het Goffertstadion voor de aftrap.

Vervolgens zijn de cursisten in samenwerking met hun tandemcoaches in een traject van vier bijeenkomsten aan de slag gegaan om opgeleid te worden tot assistent-trainer.

Tussen de bijeenkomsten hebben de cursisten huiswerkopdrachten meegekregen die ze samen met hun eigen tandemcoach op de eigen club uit zijn gaan voeren.

Gisteravond vond de laatste cursusavond plaats, die deels werd verzorgd door Marco van Duin, doelman van N.E.C.

De laatste bijeenkomst stond in het teken van Observeren, Coachen en Bijsturen.

Komende maand gaan de cursisten in samenwerking met de tandemcoaches aan de slag met de huiswerkopdrachten zodat op woensdag 8 mei het dik verdiende diploma "assistent trainer speciaal voetbal" in ontvangst genomen mag worden.

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: